• sickboy

Lehto - tankkaus aloitettu

Lehto Group, tuo tähdenlento joka kirkkaana välähti ohitsemme, on saamassa uutta toivoa. Vuodessa Lehdon markkina-arvosta on sulanut yli 65 %. Osake on tippunut neljään euroon, kun se vielä 2018 vuoden alussa liikkui 13 eurossa.Lehto Group Oyj:n P/B-luku listautumisesta nykyhetkeen

Lehdolla on takana tulosvaroituksia ja rakenteellisia uudistuksia. Tappiollisia toimintoja on ajettu alas. Sijoittajien luotto yhtiöön on valunut hyvin hyvin alas. En näe että osake olisi roimasti alihinnoiteltu, koska möröt jotka osakkeen arvoa painavat ovat todellisia. Lehdon ohjeistus vaikuttaa kuitenkin hyvin varovaiselta tällä hetkellä ja uskon johdon ennaltaehkäisevän tulosvaroitukset tarkkaan. Matala arvostus tuo turvaa mahdollisille markkinoiden tuoville haasteille.

Luotan Lehdon kilpailuetuun edelleen ja uskon pitkällä tähtäimellä osakkeessa olevan hyvät tuottomahdollisuudet. Näinpä tein kuluneella viikolla ensimmäisen oston Lehtoa salkkuuni ja tulen sitä lisäilemään kunhan tilanne kehittyy. Ennen tuotto-odotusten realisoimista on hyvää aikaa rakennella positiota ja hilata keskihintaa alaspäin.


- sickboy

688 views

© 2019 by Sickboy - Tie varallisuuteen